Farah Zeynep Abdullah Kimdir : Farah Zeynep Abdullah kimdir? | Bella Türkiye / 17 ağustos 1989 yılında i̇stanbul'da gözlerini açan farah zeynep abdullah irak asıllı bir baba ve boşnak asıllı bir annenin kızıdır.

Farah Zeynep Abdullah Kimdir : Farah Zeynep Abdullah kimdir? | Bella Türkiye / 17 ağustos 1989 yılında i̇stanbul'da gözlerini açan farah zeynep abdullah irak asıllı bir baba ve boşnak asıllı bir annenin kızıdır.. Sonrasında 2014 yılında kıvanç tatlıtuğ ile başrol oynamakta olduğu kurt seyit ve şura dizisinde oynamıştır. 17 ağustos 1989 yılında i̇stanbul'da gözlerini açan farah zeynep abdullah irak asıllı bir baba ve boşnak asıllı bir annenin kızıdır. Farah zeynep abdullah, dizi ve film oyuncusu. Dizide abdullah'a erkan petekkaya, ayça bingöl, wilma elles, meral çetinkaya, aras bulut i̇ynemli eşlik etmiştir. Farah zeynep abdullah, 17 ağustos 1989 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir.

Farah zeynep abdullah 17 ağustos 1989 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya geldi. 17 ağustos 1989 tarihinde dünyaya gelen farah zeynep abdullah, türk ve boşnak kökenli bir annenin ve irak kökenli bir babanın kızı olarak i̇stanbul'da doğmuştur. Öyle bir geçer zaman ki dizisi ile tanınan oyuncunun hayatı hakkında bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşların son dönemlerde en sık sorduğu sorulardan biri haline geldi. Sonrasında 2014 yılında kıvanç tatlıtuğ ile başrol oynamakta olduğu kurt seyit ve şura dizisinde oynamıştır. Nereli, boyu, kilosu, yaşı ve göz ile saç rengi.

Farah Zeynep Abdullah ilk 500'e girdi! Farah Zeynep ...
Farah Zeynep Abdullah ilk 500'e girdi! Farah Zeynep ... from im.haberturk.com
Daha çocuk yaşlarda tiyatro ve müziğe karşı bir ilgisi vardı. Kadın oyuncu farah zeynep abdullah 1,60 m boyundadır. Sonrasında 2014 yılında kıvanç tatlıtuğ ile başrol oynamakta olduğu kurt seyit ve şura dizisinde oynamıştır. Farah zeynep, ilk profesyonel çalışmasını öyle bir geçer zaman ki adlı dizide gerçekleştirdi. Nereli, boyu, kilosu, yaşı ve göz ile saç rengi. Biyografi alanında yer alan içerikler kişinin kişisel bilgilerinden otomatik olarak oluşturulmuştur. Farah zeynep abdullah, 17.08.1989 yılında yaz sıcaklarının yoğun biçimde hüküm sürdüğü bir yaz günü hayata gözlerini açmış bir isimdir.oyuncu, i̇stanbul. Dizide abdullah'a erkan petekkaya, ayça bingöl, wilma elles, meral çetinkaya, aras bulut i̇ynemli eşlik etmiştir.

Doğum tarihi, 17 ağustos 1989'dur.

Son güncelleme 11 ay önce. Irak türkmen'i bir baba ve boşnak kökenli bir annenin kızı olarak melez doğan abdullah, modern bir aile yaşantısı içerisinde büyüdü. Biyografi alanında yer alan içerikler kişinin kişisel bilgilerinden otomatik olarak oluşturulmuştur. Farah zeynep abdullah, türkiye'deki ilk sinema filmini ise yılmaz erdoğan'ın yazdığı kelebeğin rüyası filminde kıvanç. Babası arap kökenli, annesi ise boşnak kökenlidir. Irak türkmenlerinden olan bir baba ile türk ve boşnak kökenli bir annenin kızı olarak i̇stanbul'da doğdu. Farah zeynep abdullah, 17 ağustos 1989 tarihinde i̇stanbul beşiktaş semtinde dünyaya gelmiştir. Farah zeynep abdullah, beğenilerek izlenen öyle bir geçer zaman ki dizisinde aylin karakterine hayat vererek oyunculuk hayatına başlar. 17 ağustos 1989 i̇stanbul doğumludur. Farah zeynep, ilk profesyonel çalışmasını öyle bir geçer zaman ki adlı dizide gerçekleştirdi. Daha sonra kelebeğin rüyası adlı filmde kıvanç tatlıtuğ ve mert fırat gibi ünlü isimlerle başrol oynadı. Farah zeynep abdullah kimdir ? Babası arap, annesi ise boşnak kökenli olan abdullah, 2006 yılında i̇ngiltere'ye taşındı.

Farah zeynep abdullah 17 ağustos 1989 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya geldi. Öyle bir geçer zaman ki dizisi ile tanınan oyuncunun hayatı hakkında bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşların son dönemlerde en sık sorduğu sorulardan biri haline geldi. Üniversite ikinci sınıfta iken dönem başlamasına üç gün kala dizi için yapılan deneme çekimlerinde başarılı bulundu ve aylin rolünde oynadı. Farah zeynep abdullah, beğenilerek izlenen öyle bir geçer zaman ki dizisinde aylin karakterine hayat vererek oyunculuk hayatına başlar. Sonrasında 2014 yılında kıvanç tatlıtuğ ile başrol oynamakta olduğu kurt seyit ve şura dizisinde oynamıştır.

Farah Zeynep Abdullah kimdir? - Son Dakika Güncel Haberler
Farah Zeynep Abdullah kimdir? - Son Dakika Güncel Haberler from img.gazetevatan.com
Sonrasında 2014 yılında kıvanç tatlıtuğ ile başrol oynamakta olduğu kurt seyit ve şura dizisinde oynamıştır. Babası arap, annesi ise boşnak kökenli olan abdullah, 2006 yılında i̇ngiltere'ye taşındı. Küçük yaşlardan itibaren eğitimine son derece fazla özen gösteren ve. Lise eğitimine türkiye'de i̇stanbul saint michel fransız lisesi'nde başlayan farah zehnep abdullah henüz birinci sınıftayken i̇ngiltere'ye nakil. Dizi ile tanınmaya başlayan oyuncu. Irak türkmen'i bir baba ve boşnak kökenli bir annenin kızı olarak melez doğan abdullah, modern bir aile yaşantısı içerisinde büyüdü. Orta öğretim eğitiminin bir kısmını i̇stanbul saint michal fransız lisesi'nde sürdüren abdullah, sonrasında babasının işi gereği i̇ngiltere'ye taşındıkları için lise. Gayrettepe, beşiktaş, i̇stanbul) türk oyuncu.

1989 doğumlu farah zeynep abdullah, 'öyle bir geçer zaman ki' dizisiyle ilk çıkışını gerçekleştirdi.

Başarılı oyuncu farah zeynep abdullah kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Farah zeynep abdullah, 17 ağustos 1989 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya geldi. Farah zeynep abdullah'ın profesyonel anlamda oyunculuğa ilk girişi tamamen deneme amaçlı girdi auditionu kazanması sonucu dönemin en popüler işlerinden olan öyle bir geçer zaman ki dizisi ile oldu. Ünlü oyuncu farah zeynep abdullah hakkında merak edilen soruların cevapları. Öyle bir geçer zaman ki dizisi ile tanınan oyuncunun hayatı hakkında bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşların son dönemlerde en sık sorduğu sorulardan biri haline geldi. Babası arap kökenli, annesi ise boşnak kökenlidir. Farah zeynep abdullah, türk oyuncudur. Sonrasında 2014 yılında kıvanç tatlıtuğ ile başrol oynamakta olduğu kurt seyit ve şura dizisinde oynamıştır. Daha çocuk yaşlarda tiyatro ve müziğe karşı bir ilgisi vardı. Farah zeynep abdullah, 2011 ve 2013 yılları arasında eser yenenler ile birlikte olmuştur. Boyu, kilosu, kaç yaşında olduğu, sevgilisi, babası ve rol aldığı filmleri ile ilgili detaylı bilgiler. Farah zeynep abdullah , 17 ağustos 1989 tarihinde irak kökenli baba ve bir türk annenin kızı olarak i̇stanbul 'da doğmuştur. 17 ağustos 1989 yılında i̇stanbul'da dünyaya gelen güzel oyuncu annesi boşnak kökenli babası ise irak türkmeni'dir.

2013 yılında yılmaz erdoğan'ın yazıp yönettiği kelebeğin rüyası isimli filmde rol alan abdullah başrolü, kıvanç tatlıtuğ ve mert fırat'la paylaşmıştır. Farah zeynep abdullah, 2011 ve 2013 yılları arasında eser yenenler ile birlikte olmuştur. Orta öğretim eğitiminin bir kısmını i̇stanbul saint michal fransız lisesi'nde sürdüren abdullah, sonrasında babasının işi gereği i̇ngiltere'ye taşındıkları için lise. Son güncelleme 11 ay önce. Ünlü oyuncu farah zeynep abdullah hakkında merak edilen soruların cevapları.

Farah Zeynep Abdullah Kimdir?| MaksatBilgi
Farah Zeynep Abdullah Kimdir?| MaksatBilgi from maksatbilgi.com
Farah zeynep abdullah, 17 ağustos 1989 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya geldi. Farah zeynep abdullah, türkiye'deki ilk sinema filmini ise yılmaz erdoğan'ın yazdığı kelebeğin rüyası filminde kıvanç. Babası irak türkmenlerinden annesi ise boşnak kökenlidir. Farah zeynep abdullah 17 ağustos 1989 tarihinde i̇stanbul'un beşiktaş ilçesinde dünyaya geldi. Farah zeynep abdullah kimdir ? Farah zeynep abdullah, cem yılmaz' ın 2018'de izleyiciler karşısına çıkardığı filmi olan ve g.o.r.a , a.r.o.g filmlerinin devamı niteliği taşıyan ama ayrı bir hikayeyle anlatılan arif ve 2016 filminin ajda pekkan'ınını oynayan, abdullah'ın biyografi. Doğum tarihi, 17 ağustos 1989'dur. Lisenin bir kısmını i̇stanbul saint michel fransız lisesi'nde okudu.

Farah zeynep abdullah, 17 ağustos 1989 tarihinde i̇stanbul beşiktaş semtinde dünyaya gelmiştir.

Biyografi alanında yer alan içerikler kişinin kişisel bilgilerinden otomatik olarak oluşturulmuştur. Dizi ile tanınmaya başlayan oyuncu. 17 ağustos 1989 (29 yıl yaşında), beşiktaş, i̇stanbul. 1989 doğumlu farah zeynep abdullah, 'öyle bir geçer zaman ki' dizisiyle ilk çıkışını gerçekleştirdi. Babası arap, annesi ise boşnak kökenli olan abdullah, 2006 yılında i̇ngiltere'ye taşındı. Farah zeynep abdullah, dizi ve film oyuncusu. Farah zeynep abdullah, lise eğitimine i̇stanbul saint michel fransız lisesinde başlamış ancak babasının işi nedeni ile i̇ngiltere'ye taşınmış ve lise eğitimini burada bitirmiştir. Sonrasında 2014 yılında kıvanç tatlıtuğ ile başrol oynamakta olduğu kurt seyit ve şura dizisinde oynamıştır. Irak türkmen'i bir baba ve boşnak kökenli bir annenin kızı olarak melez doğan abdullah, modern bir aile yaşantısı içerisinde büyüdü. Babasının ismi osman, annesinin ismi ise gülay'dır. Annesinin adı gülay, babasının adı osman'dır. Dizide abdullah'a erkan petekkaya, ayça bingöl, wilma elles, meral çetinkaya, aras bulut i̇ynemli eşlik etmiştir. Ardından da görüntü yönetmeni olan gökhan tiryaki ile birlikte olmaya başlamıştır.

Lise eğitimine türkiye'de i̇stanbul saint michel fransız lisesi'nde başlayan farah zehnep abdullah henüz birinci sınıftayken i̇ngiltere'ye nakil farah zeynep abdullah. Dizi ile tanınmaya başlayan oyuncu.

Posting Komentar

0 Komentar